Tècnica de la Metamorfosi

Robert Saint John

La Tècnica de la Metamorfosi, actualment anomenada Tècnica Metamòrfica, va ser creada per en Robert Saint John, Reflexoterapeuta, entre els anys 50 i 60, i actualment està reconeguda com a Teràpia Natural Manual. S’ensenya a la Universitat com a assignatura optativa en un Màster en Medicina i en Infermeria Naturista.

 

Està definida com a una tècnica vibracional, i la vibració és la que provoca un moviment en els nostres camps energètic, emocional, mental i físic. També podem dir que abasta una dimensió més profunda,  ja que es practica des de l’amor incondicional, que és el què ajuda a despertar i recordar l’amor que està en tots, i també a despertar la pròpia energia vital.

Es practica tocant suaument unes zones determinades de peus, mans i cap.

En Robert Saint John es va adonar de la magnitud del què estava passant quan atenia una nena de 18 mesos amb Síndrome de Down profund. Inicialment li feia Reflexoteràpia podal, però en veure que no reaccionava prou bé, va començar a fer-li carícies, i conforme va anar passant el temps es va adonar que la nena anava superant les afeccions que tenia i s’anava transformant de tal manera, que finalment li van desaparèixer les faccions típiques que caracteritza en aquest col·lectiu.

Després ho va provar amb autistes i gent amb tot tipus de malalties o disharmonies.

 

Aquesta pràctica també està especialment indicada per  a dones embarassades. Afavoreix tant a la mare com a la criatura, i facilita el millor desenvolupament de l’embaràs i del part.

En les sessions, normalment s’aconsegueix arribar a un estat de relaxació, que ens ajuda a restablir l’harmonia i la serenitat, i és llavors quan som capaços de recordar les nostres capacitats, de recuperar la nostra pròpia capacitat de transformació.