Semin. de Tècnica de la Metamorfosi

La Tècnica de la Metamorfosi, actualment anomenada Tècnica Metamòrfica, està reconeguda com a Teràpia Natural Manual, i s’ensenya a la Universitat com a assignatura optativa en un Màster en Medicina i en Infermeria Naturista.

Es tracta d’una tècnica vibracional, que consisteix en fer un toc suau, com una carícia, en unes zones determinades de peus, mans i cap, per mitjà del què, i també de la serena presència de qui ho practica, en harmonia, normalment s’aconsegueix arribar a un estat de relaxació i de serenor, la qual cosa ens ajuda a recordar la nostra pròpia capacitat de transformació.

És molt agradable, tant per qui ho rep com per qui ho practica.

En el primer nivell es tracta de la història, com i arran de què ho va crear en Robert Saint John, el per què va posar primer el nom de Teràpia Prenatal, que després va evolucionar a Tècnica de la Metamorfosi, i per què és coneguda actualment amb el nom de Tècnica Metamòrfica, com i a qui es pot aplicar, la importància de la pre-concepció i el moment de la concepció, la influència de com es viu la vida intrauterina i el naixement relacionada en el moment actual, i també d’altres conceptes que ens fan qüestionar sobre qui som i què hem vingut a fer en aquesta vida, i quines poden ser les causes per les què emmalaltim. Parlem sobre la importància de la respiració. Aprenem a asserenar-nos, i a veure i viure la vida d’una altra manera.

En el segon nivell aprofundim en les Lleis Universals i a tenir-les en compte en la nostra vida diària, per viure d’una manera més conscient i responsable.

Tercer nivell: Integració amb la Unitat, l’Esser Humà conscient. Aprofundim en les emocions i els sentiments, com aprendre a deixar de patir, l’acceptació, la desafecció, la força de l’amor, el poder que tenen els nostres pensaments i emocions, la importància del descans físic, etc.

Seminaris:
1 matí o una tarda a la setmana, durant 4 setmanes
o un cap de setmana (dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h, i diumenge de 10 a 14 h)

Contactar per reservar plaça i preparar material. Informació:
Montserrat Garcia Jaume
montserratgarciajaume@gmail.com
629 332 640