Seminari Tècnica de la Metamorfosi

Aquest Seminari està adreçat a tothom qui estigui interessat/da en comprendre circumstàncies de la vida, per transformar-les des de la pròpia responsabilitat, potenciant la confiança i l’autoestima. També com a eina de sanació i autosanació a tots els nivells: físic, mental, emocional i energètic o espiritual, des del reconeixement que som éssers holístics, perquè tot està interrelacionat. I finalment, qui vulgui expandir la consciència i com a creixement personal.

 

DADES SEMINARI JUNY 2018, A MAS CAN PUIG FUIROSOS   més informació: allotjament i preus

La Tècnica de la Metamorfosi és una tècnica vibracional, natural i senzilla, també coneguda actualment com Tècnica Metamòrfica, reconeguda com a Teràpia Natural, Tècnica Manual, perquè qui la practica fa una suau i subtil carícia amb les mans a qui ho rep, en la zona reflexa de la columna vertebral de peus, mans i cap. La columna vertebral és el canal principal per on flueix la nostra energia, la medul·la espinal i la medul·la òssia, i des d’aquí es reparteix a tot el cos. Resulta molt agradable de donar i de rebre, doncs es practica amb tendresa i des de l’amor incondicional.

Va ser creada per en Robert Saint John, Naturòpata i Reflexoterapeuta entre els anys 50 i 60, mentre tractava a una nena amb Síndrome de Down profund. En veure els excel·lents resultats, ho va provar amb un nen autista, i després amb tot tipus de persones.

En el PRIMER NIVELL es tracta de la història, com i arran de què ho va crear en Robert Saint John, el per què va posar primer el nom de Teràpia Prenatal, que després va evolucionar a Tècnica de la Metamorfosi, i per què és coneguda actualment amb el nom de Tècnica Metamòrfica, com i a qui es pot aplicar, la importància de la pre-concepció i el moment de la concepció, la influència de com es viu la vida intrauterina i el naixement relacionada en el moment actual, i també d’altres conceptes que ens fan qüestionar sobre qui som i què hem vingut a fer en aquesta vida, i quines poden ser les causes per les què emmalaltim. Parlem sobre la importància de la respiració. Aprenem a asserenar-nos, i a veure i viure la vida d’una altra manera.

En el SEGON NIVELL aprofundim en les Lleis Universals i a tenir-les en compte en la nostra vida diària, per viure d’una manera més conscient i responsable.

TERCER NIVELL: Integració amb la Unitat, l’Esser Humà conscient. Aprofundim en les emocions i els sentiments, com aprendre a deixar de patir, l’acceptació, la desafecció, la força de l’amor, el poder que tenen els nostres pensaments i emocions, la importància del descans físic, etc.

Seminaris:
1 matí o una tarda a la setmana, durant 4 setmanes
o un cap de setmana (dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h, i diumenge de 10 a 14 h)

Contactar per reservar plaça i preparar material. Informació:
Montserrat Garcia Jaume
montserratgarciajaume@gmail.com
629 332 640