Oli de Rosa Mosqueta

Oli de Rosa Mosqueta

Oli Rosa Mosqueta

 29 26,10 €

Oli de Rosa Mosqueta Premsat en Fred i Aromatitzat

L’OLI DE ROSA MOSQUETA GLORIA GARCIA s’ha obtingut a través d’un procés de premsat en fred per maximitzar les seves propietats i ha estat posteriorment aromatitzat amb olor de Rosa, aconseguint així una agradable fragància.

Un 99.58% de l’OLI DE ROSA MOSQUETA GLORIA GARCIA està compost per oli de Rosa Rubiginosa, la qual cosa el converteix en un oli de primeríssima qualitat.

Per a la reparació, hidratació i nutrició profunda de la pell, l’increïble efecte regenerador de l’OLI DE ROSA MOSQUETA és el teu millor aliat:

· Elimina les arrugues i enredereix l’aparició de línies d’envelliment.
· Elimina les marques i taques de la pell.
· Evita i difumina les estries de qualsevol part del cos.
· Difumina les cicatrius.
· Redueix els efectes de la cel·lulitis.
· Hidrata i nodreix tot tipus de pell.
· Regenera la pell que ha patit cremades.

Descripció: L’OLI DE ROSA MOSQUETA GLORIA GARCIA s’obté mitjançant un procés de premsat en fred sense addició de productes químics, conservant així totes les propietats que conté de forma natural.

L’aplicació continuada és el millor tractament natural antiarrugues, estries i pell seca, rejovenint i cuidant la pell de totes les edats.

GLORIA GARCIA té com a objectiu oferir-te la més alta qualitat en tots els seus productes. És per això que la nostra Rosa Mosqueta conté un 99.58% d’oli de Rosa Rubiginosa, l’oli de més alta qualitat del gènere rosa mosqueta.

Recomanat per a tot tipus de pells.

No testat en animals.

PRESENTACIÓ
30 ml

INGREDIENTS
Rosa Rubiginosa Seed Oil, Tocopherol, Parfum

Per a més informació i productes:

http://www.gloriagarcia.com/es/