Seminari Tècnica de la Metamorfosi o Tècnica Metamòrfica

Seminari Tècnica de la Metamorfosi

Seminari Tècnica Metamòrfica

Els cursos de Tècnica de la Metamorfosi o Metamòrfica estan adreçats a tothom qui estigui interessat/da en comprendre circumstàncies de la vida, per transformar-les des de la pròpia responsabilitat, potenciant la confiança i l’autoestima.

Es tracta de Seminaris teòrics i pràctics, ja que es fan tallers cada dia, mentra dura el Curs.

També com a eina de sanació i autosanació a tots els nivells: físic, mental, emocional i energètic o espiritual, des del reconeixement que som éssers holístics, perquè tot està interrelacionat.

I finalment, qui vulgui expandir la consciència i com a eina de creixement personalEl PRIMER NIVELL es una introducció, i tracta sobre la història, com i arran de què ho va crear en Robert Saint John, el per què va posar primer el nom de Teràpia Prenatal, que després va evolucionar a Tècnica de la Metamorfosi, i per què és coneguda actualment amb el nom de Tècnica Metamòrfica, com i a qui es pot aplicar, la importància de la pre-concepció i el moment de la concepció, la influència de com es viu la vida intrauterina i el naixement relacionada en el moment actual, i també d’altres conceptes que ens fan qüestionar sobre qui som i què hem vingut a fer en aquesta vida, i quines poden ser les causes per les què emmalaltim. Parlem sobre la importància de la respiració. Aprenem a asserenar-nos, i a veure i viure la vida d’una altra manera.

Properes dates i dades PRIMER NIVELL

En el SEGON NIVELL aprofundim en les Lleis Universals i a tenir-les en compte en la nostra vida diària, per viure d’una manera més conscient i responsable.

TERCER NIVELL: Integració amb la Unitat, l’Esser Humà conscient. Aprofundim en les emocions i els sentiments, com aprendre a deixar de patir, l’acceptació, la desafecció, la força de l’amor, el poder que tenen els nostres pensaments i emocions, la importància del descans físic, etc.

Durada dels seminaris:
1 matí o una tarda a la setmana, durant 4 setmanes
o un cap de setmana (dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h, i diumenge de 10 a 14 h)

Contactar per reservar plaça i preparar material.

Informació:  Montserrat Garcia Jaume
montserratgarciajaume@gmail.com
+34 629 332 640