Sobre mi

Sobre mi

Montserrat Garcia Jaume

A l’any 1987 vaig descobrir que per mitjà d’una dieta ben planificada i equilibrada, feta per un/a bon/a professional en nutrició, s’aconseguia millorar o recuperar la salut, però va ser en el 2008 quan vaig començar a adonar-me’n que per mantenir una vida sana, a més a més de fer esport i tenir cura d’una dieta equilibrada, és important considerar l’ésser humà com a un ésser holístic, és a dir, que per tenir una bona salut de manera global, és important saber mantenir l’harmonia, la serenitat i l’equilibri a nivell físic, mental, emocional i energètic.

Per mitjà de la meditació, la visualització, la música i també amb sessions de tipus vibracional, normalment s’aconsegueix arribar a un estat de relaxació i benestar, ajudant a connectar amb un/a mateix/a, a despertar i activar les capacitats que tot/es tenim, la pròpia energia vital, millorant i recuperant la confiança en nosaltres mateixos/es i la salut.

Per altra banda, si la medicina al·lopàtica o convencional es complementa amb sessions d’aquest tipus, integrant-les, es pot aconseguir disminuir els efectes secundaris dels medicaments i minorar el temps de tractament. Per tant, no es tracta de substituir, sinó d’integrar.

En tot aquest temps, he anat aprenent:

 • Cartes Associatives OH, o Cartes Kesem, amb Demetri Girón
 • Reconnexió®
  Practicant Certificat de Reconnexió (PCR)
  Reconnection-Certified Practitioner Program
  Amb l’equip d’Eric Pearl
 • Sanació Reconnectiva®:
  Practicant Fundacional de Sanació Reconnectiva (PFSR)
  “Level II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Program”
  “Level I/II: Foundational Practitioner of Reconnective Healing”
  Eric Pearl
 • Tapping – E.F.T.:
  Cipriano Toledo, Sara Francés
 • Ho’oponopono:
  Dra. Ma Carmen Martínez
 • Tècnica Metamòrfica:
  Nivells 1, 2, 3, 4 i Professorat
  María del Carmen Boira
 • Reiki: Maestria Usui Shiki Ryoho, sistema Usui Tibetà
  Ma Carmen Hernández

Naturòpata Col. FENACO n 3478

En aquest camí de descobriment per a mi, d’aquest tipus de sanació, agraeixo a totes i cadascuna de les persones que han compartit amb mi les seves experiències i coneixements, la qual cosa ha incrementat el meu interès per estar en aquest camí, el de creixement personal. També els agraeixo l’ajuda que m’han proporcionat per arribar fins aquí.

Al mateix temps, agraeixo a tothom amb qui he compartit i comparteixo aquestes experiències, doncs sempre estem aprenent els uns dels altres.