Tècnica de la Metamorfosi o Tècnica Metamòrfica

Tècnica de la Metamorfosi o

Tècnica Metamòrfica, una carícia transformadora

La Tècnica de la Metamorfosi és una tècnica vibracional, natural i senzilla, també coneguda actualment com Tècnica Metamòrfica, reconeguda com a Teràpia Natural, Tècnica Manual, perquè qui la practica fa una suau i subtil carícia amb les mans a qui ho rep, en la zona reflexa de la columna vertebral de peus, mans i cap. La columna vertebral és el canal principal per on flueix la nostra energia, la medul·la espinal i la medul·la òssia, i des d’aquí es reparteix a tot el cos. Resulta molt agradable de donar i de rebre, doncs es practica amb tendresa i des de l’amor incondicional.

Robert St John

Va ser creada per en Robert Saint John, Naturòpata i Reflexoterapeuta entre els anys 50 i 60, mentre tractava a una nena amb Síndrome de Down profund. En veure els excel·lents resultats, ho va provar amb un nen autista, i després amb persones que patien tot tipus de disharmonies.

 

 

Gràcies a la seva gran sensibilitat i capacitat d’observació, es va adonar que qui rebia sessions anava alliberant memòries que corresponien al període de gestació i naixement, per la qual cosa inicialment li va posar el nom de Teràpia Prenatal.

Aquesta pràctica també està especialment indicada per  a dones embarassades. Afavoreix tant a la mare com a la criatura, i facilita el millor desenvolupament de l’embaràs i del part.

 

La paraula metamorfosi significa transformació: és el procés pel que una eruga es converteix en papallona, passant per diferents estats, en els quals es produeixen grans canvis estructurals i fisiològics a nivell cel·lular, d’ADN. D’aquí ve el nom de la Tècnica i la simbologia és una papallona, perquè reflecteix el què passa dins nostre quan deixem anar patrons de conducte i dificultats, per avançar en el nostre camí de vida amb més alegria i confiança, gràcies a la comprensió i expansió de la consciència, activant i desenvolupant la pròpia energia vital i la capacitat de connectar amb la nostra Essència.

En les sessions, normalment s’aconsegueix arribar a un estat de relaxació, que ens ajuda a restablir l’harmonia i la serenitat, i és llavors quan som capaços de recordar les nostres capacitats, de recuperar la nostra pròpia capacitat de transformació.